Saturday, 8 February 2014

Cara Meningkatkan Penjualan Online

Как да се увеличи онлайн продажби
Assalamu'alaiku , добре дошъл за вашето посещение в нашия онлайн магазин, който продава различни нужди , особено мантията и билки. Е този път ще бъде леко повдигна въпроса за това как да се увеличи онлайн продажбите . Cara Cepat Meningkatkan Penjualan Online
В света на интернет се разраства бързо , толкова много приятели, които направиха втори късмет продажба в интернет. Всички, които са били в този свят ще се опита да взриви онлайн продажби . Но за начинаещи понякога kebingungn как да започнете трябва .

Той използва за да бъде началото на първия път, когато изскимтя Този магазин също се обърках , но благодаря на Бог , че има Бог откри пътя . Ами следната картина sederhanya как да се увеличи онлайн продажбите .

1 . Promo на Facebook

По-рано този щанд онлайн магазин, Facebook се превръща в основното оръжие за промоция . Явно някои имат menggoalkan продават някакви дрехи . Promo може да бъде направено в Fanpage , група - група , или лична timline , но ако имате малко капитал с Facebook обяви на нашите продукти са много лесно , признати от различни медии .

2 . Увеличаването на трафик с SEO онлайн магазин

Venturing онлайн магазин, за да научите SEO е много важно. Защото без значение колко е добър на външен вид / дизайн на онлайн магазина , ако няма посетител безполезен. Ние знаем , че 60 % от потребителите на интернет само погледнете на сайта и кликнете върху първата страница. Ние със сигурност ще се опита как мога да направя нашия онлайн магазин кликнали от посетителите.

3 . НПК реклами или Google Addword

EHMM ако ние трябва да прекарат един як добре . Но е доказано, за увеличаване на посетител. Виждаме електронна търговия толкова голям, колкото lazada zolora съм чувал изсипва да рекламирате в Google :) струват милиарди. Както и да е , но дори и ако ние грама все още може да се използва в точки 1 и 2 hehhee Cara Meningkatkan Penjualan Online

4 . Промо продукти MarketPlace

Тук също задоволително , без да имат нито един сайт бихме могли да продадем това място . Виж tokobagus.com , bursamuslim.com , berniaga.com , tokopedia.com т.н. ние използваме много функции безплатно.

5 . Продажба във форумите

Регистрация в FJB ( търговски форуми ) DJ , или да посетите форума много.

Ами това е просто обикновен преглед на това как да се увеличи онлайн продажбите , моят приятел може да развие свой ​​собствен модел.

Happy продажна !

No comments:

Post a Comment